A mindig korrekt Sebestyén Balázs [videóval]


Sebestyén Balázs, a Balázs show házigazdája - Forrás: Port.huBizonyára mindenki ismeri Sebestyén Balázst, az RTL klubos Balázs show házigazdáját. Balázs sokak képzeletében úgy él, mint egy kellemes stílusú, laza, humoros, illemtudó, mindig komilfó, megértő, empatikus, ám néha mégis csipkelődő, de azt mindig a jóizlés határain belül művelő műsorvezető. Aki így gondolja, az téved nem látta Balázs Z+-os alázós videóját, ahol egy tizenhárom-tizennégy körüli kövér pufi molett lánytól - Balázs szavaival élve egy "dagadt gecitől" v. "zsírbüfétől" (sic!) - kérdezgeti, hogy mennyit szokott enni? Otthon, amikor hazaér rögtön kirámolja -e a hűtőt? Mitől lett ilyen nagydarab? stb. Majd hogy teljes legyen a megalázás, megkéri, hogy táncoljon egy kicsit, vagy ha ez nem megy legalább forogjon körbe maga körül, mert csak akkor játsszák le a kért videó klipet. Mindezt a lány barátai előtt, akik szintén zavarban vannak Sebestyén "Mindig Korrekt" Balázs kérdéseitől (pl. egyiküket megkéri, hogy vegye le a sapkáját mivel iszonyú hülyén áll neki). Miután távoztak a helyszínről, Balázs kéjes mosollyal az arcán, vihogva nyeríti a kamerába, hogy "Isten volt", "a csaj az majdnem elbőgte magát", és hogy a jövőben ilyen műsort szeretne csinálni...

Ezt a videót minden Balázs show előtt le kéne játszani az RTL klubon. Aki pedig ezek után is megnézné.. na, nekik jó szórakozást!


Annak aki esetleg nem tudná lejátszani a videót, annak itt a szövegkönyv:

Balázs a kamerába: Itt van ez a kis dagadt geci, elkapjuk, hátha küld ő is egy számot. [odamennek a négy lányhoz] Helló lányok! Mondj valamit kérlek
lány: Andi vagyok, ide járok ebbe a gimnáziumba, 8.-os vagyok... Mit mondjak még?
Balázs: Hát hogy mit szoktál enni? Mennyit?
lány: Hát az attól függ, hogy mi van otthon..
Balázs: ..És ez hogy megy, hazamész és egyszerűen kirabolod a hűtőt? Vagy hogy megy?
lány: Hát hazamegyek és mit tudom én, melegítek magamnak kaját.
Balázs: De miket szoktál enni?
lány: Hát attól függ hogy anyu mit csinál.
Balázs: Szokta bírni ezt a mennyiséget amit elfogyasztasz? Mert ahogy látom azért sokat szoktál enni..
lány: Nem szoktam sokat enni.
Balázs: De mégis mennyit..? Sokat szokott enni?
barátnő1: Nem nyilatkozom. (nevet)
barátnő2: Nem láttam még enni.
Balázs: Szoktál egyáltalán enni?
lány: Persze..
Balázs: Gondolom az édesség az minden mennyiségben.. Nem?
lány: Áá.. azért nem.
Balázs: Akkor mitől vagy ilyen nagy darab?
lány (zavartan): Ne tőlem kérdezd..
Balázs: Lányok, mitől ilyen nagy darab?
barátnő2 (nevetve): Nem tudom.
barátnő3 (nevetve): Nem tudom, nem láttuk még enni egyébként.
Balázs (barátnő3-nak): Vedd le azt a sapkát mert szörnyen áll rajtad... [leveszi] Köszi szépen.
Balázs: Na küldjetek egy számot.. (lány-hoz) Küldj te egy számot!
lány (zavarban): Uh.. a Nirvanatól a Lithium-ot.. a haveroknak, Zsoltinak, Gindillának (?), Andrisnak, Áginak, Tecának, Adrinak, ...
Balázs: Meg kéne mutatnod még, ha elmész szórakozni, akkor hogy szoktál táncolni?
lány (szokásosnál is nagyobb zavarban): Huhh...
Balázs: Csak akkor küldjük el a klipet, ha egy-két táncmozdulatot...
lány: Nem szoktam táncolni amúgy, nem...
Balázs: Csak egyet kéne forognod magad körül, és akkor máris küldjük a klipet.
[...]
Balázs (immár egyedül a kamerába, nevetve): Isten volt, én ilyen adásokat szeretnék csinálni! ..a csaj az majdnem elbőgte magát! Ma vesztettem egy-két szavazót most..

További videók a korai Balázstól:
- videó 1.
- videó 2.
- videó 3.
- videó 4.
- videó 5.
- videó 6.
- videó 7.
- videó 8.UPDATE

A felháborodott, személyeskedő hozzászólásokat megelőzendő: Igen, ez egy sok éves videó, mely öncélúan lett kiragadva a nagy Balázs-életműből. Az írás szubjektív, szándékosan sarkított vélemény, nem kötelező egyetérteni vele.

"..fiatalon mindenki követ el apróbb csínytevéseket!"
Hogyne, de hadd döntse el mindenki, hogy neki mennyi fér bele a csínytevés kategóriába. Nekem ez már nem fért bele. Kamerák előtt megalázni valakit a súlya miatt, nálam a bunkóság minősített esetének számít.. akárcsak Havasnál.

"..Balázs azóta már megváltozott, más ember lett, 'megbánta bűneit'."
Na, ennek őszintén örülök. Sőt, ezt akár készséggel el is hiszem, amíg egy hasonló videó nem cáfol rá. Szóval ha ez valóban így van, akkor hozsánna néked, Sebestyén Többé-Nem-Bunkó Balázs! De tényleg..Hozzászólások

Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, június 16 - 01:13

Hát azért igen bunkó volt a Balázs,olyan hihetetlen,hogy ezt ő mondta...csalodtam benne!!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, június 25 - 08:26

Ez egy bunkó paraszt, olyan feje van mint amit most szartam a klotyóba. Mit ugat ez a kis faszkalap, ez egy elmebeteg! takarodjon máár haza!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, július 14 - 01:06

én is látttam már ezt a videót nagyot csalódtam de nem tudom képes lenne egy ember 10 év alatt megkomolyodni és megváltozni vagy az a kép amit sokan látunk csak látszólagos és hazugság....nem tudom azért reménykedem benne h nem ilyen valójában


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, augusztus 19 - 18:52

Balázs is egy "médiageci", ugyanolyan, mint Mónika, Havas "tanárúr"," Drágabolgárúr", Bochkorboros, stb.A magyar választópolgár agymosására használják őket,-nagy sikerrel!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, augusztus 26 - 16:05

Szerintem Balázs nem egy bunkó paraszt! Mindenki csinál vagy csinált olyan hülyeségeket fiatal fejjel amit akkor még úgy gondol, hogy poén! Én is ilyen voltam és minden embernek beszólogattam akár az utcán akár máshol. De úgygondolom, hogy én is sokat komolyodtam azóta és ma már ilyen fejjel nem csinálok ekkora hülyeségeket. Egy szóval szerintem aki ezeket a videókat megnézi az max. röhögjön rajta egy jót vagy még azt se kell ha nem működik a humorérzéke!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, augusztus 26 - 16:12

Igen szerintem is igaza van az előző hozzászólónak! Ha valakinek nem tetszik az elmehet a fenébe vagy nem kell megnézni a videókat! Ja és még üzenem a lap tulajának is, hogy de jó neki, hogy ennyit tud foglalkozni az ilyen hülyeségekkel!


Akárki képe
Akárki (nem regisztrált) 2007, szeptember 10 - 19:04

Na szóval a Balázst véditek? Szerintem most is olyan bunkó paraszt nagyképű lehet mint régen, ez a videó abszurd, én csak 18 éves vagyok és igenis van humorérzékem de ne haragudjatok ilyenen nevetni tudtok????? és még véditek a balázst is? Ezek szerint ti is ilyen tapló, lenéző "ÉN VAGYOK AZ ISTEN" típusú balfaszok vagytok


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, szeptember 15 - 11:12

Jó az tény ,hogy Balázs kissé durva volt de melyik fiú nem bunkó amikor fiatal?mert azok nagyon ritkák akik ilyen fiatal korban nem bunkoskodna vagy nem piszkálodna.

Szerintem Balázs már nem ilyen és éppen annyit csipkelődik amennyit kell és amennyi még nem túlzás


Istenkirálycsászár képe
Istenkirálycsászár (nem regisztrált) 2007, szeptember 16 - 12:09

Te beszélsz Akárki te vagy a kikúrt nagy faszfej ha ilyen elbaszott szarokat ugatsz itt! Ja és, hogy tudd nem mi vagyunk balfaszok hanem iganis az istenek és legszivesebben kicsinálnánk az olyan kis geciládákat akik be mernek szólni!


Licsi képe
Licsi (nem regisztrált) 2007, szeptember 17 - 23:55

pfffuuu, ez durva volt!Tanulsag..Nem kell ezzel foglalkozni, o az egy a tobb milliobol akirol most ez "kiderult" Nagyon sokan gondolhatjak igy, de esetleg roluk nem keszult video...Cinkes.Nah mind1.

Puszi mindenkinek


zoli képe
zoli (nem regisztrált) 2007, szeptember 19 - 11:32

Így is van.
Milliónyi tapló él e honban, ez csak egy a sok közül.
És tapló műsorhoz tapló sztár dukál.

Csók


akárki képe
akárki (nem regisztrált) 2007, szeptember 21 - 18:11

Istenkirálycsászár!
Most elárultad mennyi az IQ-d ezzel a hozzászólásoddal te húgyagyú pöcs!
Legalább annyira ostoba és bunkó vagy mint Balázs.


szaszka képe
szaszka (nem regisztrált) 2007, szeptember 26 - 12:22

Szerintem meg már akkor is tök jófej volt, akárcsak most!!!! Higyjétek el!! Én ismerem őt személyesen, és egy marha jófej, imádni való pasi, és a tv-ben sem játsza meg magát... mindig önmagát adja!!!!! Mindenki csinál hülyeségeket.... és akkor mi van????


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, szeptember 28 - 13:31

Sziasztok!

Én teljes mértékben azt gondolom, hogy mindenki csinál/t már hülyeséget!! Igen is, nemcsak Balázsnak vannak fennt "durvább" videói!! Mert megváltozhat mindenki, sőőőt...változik is mindenki! Pl. Liluról milyen vidik vannak? Most pedig egy okos, Dr., értelmes nő!! És mégis régen milyen videók keringtek róla is!! ÉS MILYEN ÉRDEKES , ezek mindegyike Lilu és Balázs csúfos videói a VIVA TV forgatásán készültek!! De biztosan azóta változott a VIVA is teljesen!!


Pe-tee képe
Pe-tee (nem regisztrált) 2007, október 31 - 00:01

Szerintem tiszta fasza... én csak röhögtem rajta... és akkor mi van, ha egy kicsit elkalandozott?? meg honnan veszitek, h. megkomolyodott? nem kell felvenni, h. egy kicsit szórakozik... ha vele szórakozna valaki, akkor csak röhögne...csak a munkája az, h. nyalizik mindenkinek a bazsi sóba... szal ennyi


Pe-tee képe
Pe-tee (nem regisztrált) 2007, október 31 - 00:17

http://www.youtube.com/watch?v=N4qWoQ4um7s <---szerintem jobben belejött, nemhogy megváltozott...


blueboy29 képe
blueboy29 (nem regisztrált) 2007, november 4 - 19:07

1 rohadt beképzelt köcsög állat, zülledék, eddig se birtam a müsorait ezután meg még ugysem, nemtom mit virít ott vágóval majd az rtl en, közös müsor vágó istvánnal az szégyen, és a mónika só se külömb szar és kész. a más bajábol gunyt üznek erre jók a show-ok, aki oda megy az a bolond meg aki nézi, mónika meg balázs a müsor után felveszi a gázsit és jót röhög.


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 6 - 20:32

Sziasztok!Nem tudom miért kell bántani a Balázst!Mindenkinek vannak hibái!Nincs ojan ember aki tökéletes!Én például nagyon szeretem a Balázst és szerintem nagyon jo fej!Attol mert még valaki nem szereti nem kéne ijeneket irogatni!!!


Arabella képe
Arabella (nem regisztrált) 2007, november 6 - 22:15

HÁHÁHÁHÁHÁ!!!!!!!!
Ez röhelyes ami itt megy:D Sztem szemétség hogy ezeket a dolgokat amik már régen voltak, direkt csinálsz róla egy ilyen oldalt...hát hogy jössz te ehhez???jesszus.... Inkább nézz magadba kicsirigó...
Egyet értek az előttem szólóval tényleg jó pénzt kaszálnak, dehát ezért csinálják jól a dolgokat...
Én ismerem a Balázst és birom is!!!És tudja h gyerekes volt, amit művelt mert ilyen idős korban sajna ez volt a menő+ meg tv-be is került, ez azért enyhén rájátszott a dologra!!!...és is bántottam már meg "csunya" embereket...meg is bántam, ahogy ő is!! Sőtt...sztem mindenki ezt csinálja ha nem is mondjátok ki, de akkor is attól még gondolod...akkor te meg képmutató vagy!Te se vagy jobb csak max nem voltál "bunkó"!
Puszilom a Balázst!!!!
Ti meg...oltsatok szarrá, ez megy nektek is, érdekes módon....Beeee!


arab képe
arab (nem regisztrált) 2007, november 13 - 14:01

szerencsés vagy, arab; mindig a jót választottad, ha soha nem sikerült belebotlanod a Végzetedbe;

nézd, a tér széle tele van platánnal; elég egy kézre eső méteres ág, egy minden mindegy alapon megunt zrikálás, és B pofacsontjai örökre átrendeztek, nem sokkal azt az utolsó, legutolsó ostobaságot követve, hogy hátat fordított ennek a dagadt gecinek;


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 7 - 17:57

Nah ez durva...nem gondoltam volna róla...de nem baj mert mostanra egesz jo fej pasi lett:)


ritahu képe
ritahu (nem regisztrált) 2007, november 8 - 09:57

A tévés szakma ezzel jár. Nem kell kiakadni.


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 9 - 17:15

ne hisztizzettek már, Balázs bunkó volt, de hatalmas poénokat osztott. és a poén kedvéért megszívatott pár embert. wow... 'nagyszám'.... annak a ducinak meg ne legyen ennél nagyobb problémája az életben, és akkor boldog lesz...
Balázs qrvanagy arc!


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 14 - 17:08

jajjj ez elég nagy állatság volt tőle...tipikussss, ki ha én nem...Vigyorgo, de sztem még a bensője ugyanilyen...hiába ez van ha valaki beképzelt kis ficsúr....de ez van!!Mostanra azért már kikupálódottt:P


csini képe
csini (nem regisztrált) 2007, november 14 - 18:28

Helo. már nem azért, de aki ért hozzá, az látja hogy ezek a videók újra vannak szinkronizálva...
nem azt mondom hogy a balázs egy szent, mert nem az. most tegye mindenki a szívére a kezét és úgy mondja hogy ő sose volt bunkó..szal ennyi


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 19 - 21:34

Balázs iszonyat jófej és csak azokat oltogatja,aki megérdemli...sajna van jónéhány ilyen.lásd:Balázs show:D de ezt ő is tudja és csak nevet az egészen...szánalmas emberek vannak,neki meg ilyen kedve volt...egy csomót röhögtem a videón..nagyon-nagy!de am már biztos komolyodott azóta..a legjobb!!!


Brigi képe
Brigi (nem regisztrált) 2007, november 20 - 00:43

Én tökre bírom Balázst. A Balázs showt mostanában nem szoktam nézni fősuli miatt, de a Póker arc pl naggyon jó! Vágó István bácsi se rossz, de a Balázs nélkül nézhetetlen lenne a Póker arc, higgyétek el!!
Az írás szerintem - a Balázs-függőségemtől eltekintve Megszeppent arc Mosoly - korrekt, nem úgy mint Balázs a videón. most őszintén, nem hiszem el hogy ez tetszik valakinek! de Balázs azóta biztos megkomolyodott már. És én pl. egyáltalán nem vagyok szomorú, hogy most megnéztem ezt a videót, sőt örülök, mert jobban megismertem Balázst.. igaz, hogy egy kevésbé pozitív (najó, negatív) oldalát, de a teljes képhez mindenképp hozzátartozik. úgy is fel lehetfogni, hogy innen jött, ilyen volt. Ez a személysigéfejlődés. Mert én elhiszem, h már megkomolyodott és az tuti hogy ilyen szemétségeket nem csinál! Szóval hajrá Balázs! Beeee!

na üdv!


Ivi képe
Ivi (nem regisztrált) 2007, november 21 - 10:27

A SZERKESZTŐNEK: Istenem mit kell ezen ennyit lovagolni?? Látszik h neked sincs jobb dolgod, inkább készülj az érettségire...


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 21 - 10:43

Ez olyan bosszúnak tűnik, mintha téged bántott volna meg a Balázs,sztem ehhez annak van joga akiről készült a videó...De gondolom nem te vagy a "dagadt g.c."!


Linda képe
Linda (nem regisztrált) 2007, november 21 - 14:12

Szerintem ez nem is a Balázs szinkronja...nem tudom róla elképzelni,mert nagyon szeretem és tisztelem!Persze fiatal korban majdnem mindenki komolytalan,de azért reménykedem benne hogy átszinkronizálták az egészet!De ha nem...én akkor is szeretni és tisztelni fogom,mert én nem az emberek múltját nézem hanem a jelenét! Sziv


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 25 - 18:24

igaz, hogy ez nem volt szép tőle de ő is csak ember.
nem azt kell nézni hogy milyen volt hanem hogy milyen lett.
Nem véletlenül van főmüsoridőben
Ő a leghelyesebb magyar pasi.
úgyhogy szálljatok le róla.
Balázs forever end ever.
Lívia


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, november 27 - 21:26

nem tudom mit szólna hozzá ha ő lenne a lány helyébe..szégyelhetné magát..de talán ma már komolyabb arcát mutatja mint anno..
mi lenne a reakciója ha ezt meglátná most?vagy elszörnyűlködne vagy röhögne..


Ancsa képe
Ancsa (nem regisztrált) 2007, december 2 - 16:04

...ha van valami baja a csajnak akkor foggyon le...én sem vagyok modell alkat én is voltam kövér, és sikerült lefogyni, nekem is szóltak be nem egyszer, de én leszartam és lefogytam...ha meg valaki jól érzi magát ugy ahogy van, akkor meg ne törődjön mások véleményével, valaki él hal a molett lányokért:P... Na de azóta lehet,hogy már lefogyott a lány nem tudom!Ez a mai világ... sajnos valamiért mindig lenézik az embert!...

Ja és ez sajnos tuti, hogy a Balázs szinkronja....


Rencsa képe
Rencsa (nem regisztrált) 2007, december 7 - 17:52

Most hiába szidjátok, meg hordjátok le mindennek, nekem el ne mondja már senki sem h egész életetekben nem cikiztetek ki vkit mert kövér vagy vmi egészen más dolog miatt(értem ezalatt: származás,szemüveges, a haja vagy a ruhája).Az tény és valóság h bunkó dolog volt töle, de szerintem, ezt ma már ő is tudja, de ti még butábbak vagytok mert a helyett h példát mutatnátok az embereknek ti is ugyanúgy lehordjátok a sárga földig (szal ti láttok meg másokat szomorú,pedig az ilyenekből kellene tanulnia mindenkinek )
és amúgy is vmi okból, de megnéztétek a videót vagyis érdekel benneteket, akkor meg mér nem szoltok hozzá rendesen a dolgokhoz,meglátjátok őt közbe ti is ugyanezt csináljátok.(Tisztelet a kivételnek.=))
Pusszi mindenkinek!!


Amira képe
Amira (nem regisztrált) 2007, december 16 - 09:57

Hmn....Miért van az,hogyha híres lessz az ember,akkor mindig akad egykét irigy,aki megpróbálja lejáratni?Mosoly) Tisztelt ...,aki ezt az oldalt létrehoztad a májad miatt, vagy az irigység miatt vagy sárga?/no comment/


Vendég képe
Vendég (nem regisztrált) 2007, december 29 - 23:45

Az biztos, hogy Balázs ezzel az ordenáré megjegyzéseivel ennek a lánynak igen-igen megsértette az emberi méltóságát. Holott ez az, amit tisztelnie kéne minden embernek a másik iránt. Ez mindenkinek példa, hogy így nem lehet viselkedni senkinek.


Csilla képe
Csilla (nem regisztrált) 2008, január 6 - 03:30

Szerintem ha Balázs véletlenül olvassa ezt a oldalt, jót röhög azon, amit mi itt összehordtunk a személyiségfejlődéséről... Mosoly

Valóban úgy él a képzeletemben, mint egy kicsit csipkelődő, de azért értelmes és kedves srác, aki egyébként nagyon jól is néz ki. Mosoly

Szerintem felejtsük el ezt a videót. A duci lány is ezt tette, és remélem nem olvassa az oldalt, mert csak fájó sebeket szakítanánk fel benne.

B sosem titkolta, hogy van benne hajlam az emberi butaság vagy csak úgy általában az emberek kifigurázására, lásd a nem olyan régi "szivatós műsorát".

Amit Monikával művelnek, a showkért nem vagyok oda. Ami számomra meglepő volt, hogy rájöttem, ezt a műfajt is lehet nézhetően tálalni. Továbbra sem nézem a B showt rendszeresen, de a Monika showtól feláll a szőr a hátamon, pedig hát majdnem ugyanaz.

Bizonyára elfogult vagyok egy kicsit, mert nőből vagyok és nekem ő nagyon tetszik, de hát ennyi belefér...Mosoly