Napsütés és vízcsobogás


CsapvízEz a bejegyzés nem túl érdekes és nem is lett csattanója sajnos. Akartam csinálni, de az olyan éktelenül ripacskodó lett volna, hogy eltekintettem tőle.
Az egész két héttel ezelőtt kezdődött, amikor örömmel gondoltam arra, hogy ismét van blogbejegyzésre érett témám. Amikor azonban fel akartam idézni, hogy mi az, nem sikerült. Arra emlékeztem csak, hogy két elemű halmazról van szó. Az is eszembe jutott, hogy hasonlít az általam értetlenül szemlélt szakmák hármas csoportjához (sommelier, időjárásjelentő, sportriporter). Szomorúan gondoltam arra, hogy ezt lehet, hogy teljesen elfelejtettem.
Aztán egyszer csak, amikor a vasárnapi focimeccsen számhoz emeltem egy palackot, hirtelen eszembe jutott: ásványvíz és szolárium.
A termékek forgalmazóinak meg kell győzniük a fogyasztókat arról, hogy az utóbbiaknak előnyük származik belőle és máshol ilyen nincs. Azt könnyű belátni, hogy a víz és a napfény hasznos, de vállakozást alapozni arra, hogy majd fizetni is fognak érte, hiszen máshogy nem juthatnak hozzá ezekhez, elképesztő bátorságot feltételez.
Ezeknek a vállakozásoknak a vízcsapokkal, illetve egy csillaggal kell versenyezniük.Hozzászólások

Hozzászólás

A mező tartalma nem lesz nyilvános.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd><img><embed>
  • A sorokat és bekezdéseket automatikusan felismeri a rendszer.
  • A szöveges mosolygók le lesznek cserélve a grafikus megfelelőikre.
  • You can use BBCode tags in the text, URLs will automatically be converted to links.

További információ a formázási lehetőségekről

Elnézést a puszta feltételezésért,
...de reméljük, Ön nem robot.
Image CAPTCHA
(Kis- és nagybetű számít, szóközök nincsenek.)